dinsdag 24 december 2019

Kerstwens en een kaartje

Langs deze weg wens ik jullie
het afgelopen jaar was voor mij een jaar met ups en downs met name toen ik kreeg te horen dat ik kanker had. Gelukkig voel ik me nog steeds goed, maar steeds dat wachten voor controles  zou het goed zijn of niet, ik heb nu 2 kleine controles gehad en alle littekens van de operatie zien er goed uit ook van binnen is het goed genezen. De eerste grote controle heb ik in februari, We blijven hoop houden en afleiding zoeken. Ik blijf vechten en ga voor een goed, gezond en creatief jaar en weer mooie kaartjes laten zien. Ook wil ik jullie bedanken voor al jullie lieve en leuke berichtjes op mijn kaartjes zo leuk om te lezen, ook dat geeft vaak afleiding. Ik laat ook nog maar even een kaartje zien anders wordt het zo'n treurig bericht en dat is niet de bedoeling van de kerstwens.

7 opmerkingen:

 1. lieve Ellen, hele fijne feestdagen gewenst met alle mensen die je lief zijn, alle sterkte en goeds voor het nieuwe jaar. Het zal zeker spannend voor je blijven maar je klinkt positief en dat is al het halve werk meid,zet hem op! Je kaartjes zijn SuperMooi (zoals altijd) en dat er nog maar vele mogen volgen. Lieve groetjes, Wilma xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ellen, ik weet niét wat ik lees....weet niet beter dan dat je een nieuwe knie hebt gekregen? Ik schrik hier van maar lees gelukkig dat het tot nu toe goed gaat. Wij weten hóe spannend het elke keer is maar duimen mét jou voor goed nieuws in februari!
  Fijne kerstdagen XxIrene

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een heftig jaar heb je achter de rug Ellen, ik hoop dat 2020 je veel gezondheid en een prachtig creatief jaar mag brengen met alleen maar goede berichten! Je kaartje is weer prachtig! Fijne feestdagen gewenst! Groetjes Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een heel leuk kaartje laat je zien.
  Verder wens ik je het allerbeste voor de toekomst en hele fijne dagen!
  Groetjes Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heb je een moeilijk en heftig jaar achter de rug Ellen, ik hoop dat in het nieuwe jaar alle controles positief uitvallen, net als jij dat afgelopen jaar hebt laten zien met al je mooie kaarten! Ik wens je alvast Fijne Feestdagen!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lieve Ellen, voor het komende jaar wens ik je heel veel ups, dat je controles goed mogen blijven. Je kaart is prachtig! Liefdevolle en mooi kerstdagen en een heel goed 2020.
  Liefs xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige kaartjes, Ellen. Ik hoop dat het nieuwe jaar je vooral goed nieuws en goede gezondheid zal brengen!
  Groetjes
  Jantine

  BeantwoordenVerwijderen