dinsdag 11 oktober 2022

When you read you never stop learning

Vandaag een pocketlabel gemaakt, voor de challenge van de Dutch card lovers, toen ik het las heb ik even over na moeten denken hoe ik een pocket kaart zou gaan maken want meestal zijn dit soort dingen niet helemaal mijn ding, dus uit mijn comfortzone gegaan en met het het grote label dat nog op mijn bureau lag, daar zit een kleiner label bij, ik heb de opleg mal van het label 2x gestanst, uit dessin papier en uit wit, daarna het ik van de witte een rand afgemeten zodat het kleinere label er goed in past en daar afgesneden en er een randje op geplakt. Daarna het ik de lezen de diertjes gestempeld en opgeplakt, op het kleine label een tekst gezet en de slapende poes op het boek erop, ik ben zelf wel trots op het resultaat, had niet gedacht dat het zou lukken.


gebruikte materialen:

papier: Boekenvoordeel, Action en Hema
mallen: CR1551, CR1250
stempels: ME bookworm, ME good reads
twin markers17 opmerkingen:

 1. Het is je prachtig gelukt om een pocket met label te maken. En wat je de gave stempeltjes mooi ingekleurd. Mijn kleindochter leert nu de letters en de eerste woordjes op school, ik hoop dat zij er over een tijdje ook zo bij zit!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt een heel mooie pocket label gemaakt het is je goed gelukt. leuk tafereeltje erop. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je mag helemaal trots zijn hoor Ellen, want je hebt een erg mooi pocketlabel hier! Gaaf gedaan en een leuk tafereeltje heb je gemaakt.
  Fijne dag vandaag.
  GROET, Wilma.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige label Ellen.
  Ze hebben het druk met lezen , het is immers kinderboeken week.
  Groetjes Elle-Jeanne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vind het zelf iets wat ik meestal niet maak, dus dat het jou op zo'n leuke manier gelukt is is super! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk, heel knap gedaan!
  Maar zo slapend leert die kat natuurlijk niet hè, ik denk dat hij de tekst verkeerd begrepen heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Erg gave stempels en wat een super leuke kaart heb je ermee gemaakt, Ellen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat mooi geworden. Vooral die stempel met het katje is zo schattig. Bedankt dat je me op de fout wees op mijn blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Knap van je om uit je comfortzone te treden en kijk eens wat een gaaf resultaat! Leuk tafereeltje op de voorkant en de lezende kat op het label is helemaal leuk met die grote bril op!
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Goed dat je toch de challenge aan bent gegaan Ellen. Je hebt er een hele leuke pocket kaart van gemaakt met die leuke stempels.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Nou, heel goed gelukt hoor, het is een erg leuke pocketkaart, Ellen en top dat je uit je comfortzone ging! Dank je wel voor het meedoen met DCL.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hey Ellen,
  Wat een leuke labels!
  Cactussen... In een ver verleden, zo rond mijn 16 jaar, had ik er zelf ook... Wel 450! Ik ging weekendwerken om een serre te kunnen kopen. Jammer genoeg zijn ze mettertijd allemaal bevroren want ik kreeg de serre niet warm genoeg...
  Liefs,
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Een label in een label, wat leuk! Je zou het labeltje met de lezende poes nog mooi als boekenlegger kunnen gebruiken, dan heb je een kaart met een klein cadeautje. Gaaf gedaan! dank je wel voor je bijdrage aan de DCL pocketkaart challenge!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een lief pocket-kaartje, mooi gedaan in de zachte kleuren. Leuk dat je met ons meedoet bij DCL 🌺☕️

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Eeen heel erg lief pocketkaartje zeg. Leuk dat je meedoet bij DCL.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuk dat je ondanks dat het niet jou ding is toch uit heb laten dagen door ons. En het resultaat mag er zijn. Een super leuke pocket kaart. Bedankt voor je deelname.

  BeantwoordenVerwijderen