vrijdag 17 mei 2019

In de achtbaan

Lekker genieten in de achtbaan, doet me denken aan vroeger vond het ook altijd geweldig om erin te zitten en altijd reuze spannend tot een aantal jaren geleden ik nog een keer met mijn nichtje naar Walibi Flevo ging en ik het niet zo leuk meer vond wat ben ik misselijk geweest. Nee voor mij niet meer, maar deze konijntjes genieten ervan.
Deze kaart doet mee met de challenge van Lawn fawnatics met thema Pet love. Ik heb de magic slider weer gebruikt vind die zo geweldig.


gebruikte materialen:

papier: boekenvoordeel en action
mallen: LF1695, LF1904, LF1903
stempels: LF1694  coaster critters
kleur potloden van Bruijnzeel

12 opmerkingen:

 1. Wat een super leuke kaart.
  Ik heb de achtbaan ook altijd leuk gevonden.
  Groetjes Hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jij bent echt een goeie ambassadeur voor de lawn stempeltjes want je maakt er steeds weer zo’n leuke kaarten mee Ellen! Deze is ook weer geweldig!
  Oja dat ken ik van die misselijkheid, ik word tegenwoordig al misselijk in de draaimolen hahaha. Fijn weekend en lieve groetjes, Wilma xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Laat die konijntjes maar heerlijk in de achtbaan gaan, zo te zien genieten die er wel van. Wat een tof kaartje heb je er weer mee gemaakt, super!!

  Groetjes, Merit en Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke kaart zo in de achtbaan.
  Leuke stempels .
  Groetjes , Elle-Jeanne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke kaartjes maak je. Ik zag dat je bij mij volger bent geworden en ik ben jou ook gaan volgen. Zo kunnen we elkaar nog inspiratie geven.
  Groetjes Rina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat is die leuk!!! groetjes Astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Geweldig!
  Maar liever de konijntjes dan ik, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een super leuk idee, om deze set met de Magic Picture Changer te gebruiken. Dat ga ik zeker een keer proberen. Bedankt dat je je kaart hebt gedeeld met ons van Lawn Fawnatics!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat is ie leuk zeg! Laat de konijntjes maar genieten, ik sla over, kan er ook niet meer tegen. Het reuzenrad is het hoogst haalbare, letterlijk en figuurlijk...

  groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 10. weeeeeee! this is so cute! and the magic picture changer card with the roller coaster is adorable!! great card! Thank you SO much for playing along with the Lawn Fawnatics Challenge! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh my - what a super clever and fun design for our pet-love challenge! Love everything about it! Thank you so much for sharing your talent with us at the Lawnfawnatics Challenge! /Karin

  BeantwoordenVerwijderen